KUNSTRONDJE ZALTBOMMEL XXL

XXL – Kunstrondje Zaltbommel,
maar dan meer.

In het weekend van 4 en 5 september 2021 gaat de 2e editie van XXL plaatsvinden. Het format is simpel. Iedereen mag meedoen, waar je ook vandaan komt. Zoek binnen de vesting een locatie en schrijf je in. We geven een flyer uit, een poster, maken zoveel mogelijk gebruik van lokale media en facebook en je krijgt een vlag in bruikleen. De kosten die we maken worden gedeeld. Van jou verwachten we dat je twee dagen op je locatie aanwezig bent en dat je binnen je eigen sociale netwerk reclame maakt.

Vragen en inschrijven

Neem voor vragen of inschrijven contact op met Rene van Dam, via kunstrondjexxl@gmail.com.

Heb jij een locatie in de vesting van Zaltbommel die je in het weekend van 4 en 5 september 2021 beschikbaar wilt stellen aan een kunstenaar, neem dan contact op met kunstrondjexxl@gmail.com.

Korte terugblik op de 1e editie

De 1e editie was een groot succes. In het weekend van 5 en 6 september 2020 is de eerste XXL-versie van Kunstrondje Zaltbommel georganiseerd. Meer dan 80 kunstenaars hebben op 54 locaties twee dagen lang hun werk getoond. Van Sint Maartenskerk en Gasthuiskapel tot ateliers, schuurtjes en woonkamers. Allemaal op loopafstand in de vesting van Zaltbommel.

Mocht je de folder nog willen bekijken, die kun je hier downloaden.