KUNSTRONDJE ZALTBOMMEL XXL

XXL – Kunstrondje Zaltbommel,
maar dan meer.


Kunstrondje Zaltbommel wordt elke 1e zondag van de maand georganiseerd maar 1 keer per jaar – in het eerste weekend van september – pakken we extra uit met Kunstrondje Zaltbommel XXL. Niet 1 dag maar 2 dagen, niet van 13 tot 17 uur maar van 11 tot 17 uur, niet met 15 deelnemers maar maar dan 80.

In het weekend van 31 augustus en 1 september 2024 vindt de vijfde editie van Kunstrondje Zaltbommel XXL plaats. Op vele locaties tonen kunstenaars uit Zaltbommel en de rest van het land hun werk, allemaal op loopafstand binnen de vesting van Zaltbommel. Een plattegrond met alle deelnemers zal verkrijgbaar zijn bij Tourist Info Bommelerwaard op de Markt en bij alle deelnemers. De locaties zullen herkenbaar zijn aan de XXL-vlag.

Download hier de plattegrond met alle locaties en deelnemers (van 2023).

Wie mag er meedoen?
Iedere kunstenaar – waar dan ook vandaan – die een geschikte expositieruimte kan vinden binnen de vesting van Zaltbommel – en op beide dagen aanwezig kan zijn bij de eigen expositie – mag meedoen. Je krijgt van ons een stapeltje folders met plattegrond, een poster en een vlag (in bruikleen).

Op zoek naar expositieruimte
We hebben elk jaar kunstenaars die zich willen aanmelden maar geen geschikte locatie kunnen vinden. Heb jij een locatie die je op 31 augustus en 1 september 2024 beschikbaar wilt stellen, laat het ons dan tijdig weten.

Vragen en aanmelden

Aanmelden voor Kunstrondje Zaltbommel XXL? Heb je een ruimte beschikbaar of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar René van Dam via kunstrondjexxl@gmail.com.